Бойко Борисов: На президентските избори Румен Радев ще понесе своята политическата отговорност за злото, което донесе на България!

Ето какво написа Бойко Борисов вчера, при посешението си в с. Губеш :

” ГЕРБ дари 100 хиляди лева от партийната си субсидия на пострадалите хора от годечкото село Губеш, както им обещах. Убедих се лично, че част от къщите вече се ремонтират.
“Кръстникът“ Румен Радев доведе страната до абсолютен хаос! Ние помагаме на пострадалите от тайфуна, защото явно финансовият министър ня Радев е прекалено зает да обърне внимание на проблемите на хората. Докато народът се дави, президентът е на опера – на „Дон Джовани“?!
Съгласен съм със съдружниците на Асен Василев, които го определиха като „много умен измамник“. Двамата с Кирил Петков манипулират общественото мнение с откровени лъжи.
Харвардският възпитаник продължава да говори небивалици за пренасочване на финансови потоци, докато България е изправена пред нова ковид вълна, увеличаващ се мигрантски натиск и настъпваща икономическа криза. Този служебен кабинет ще потопи Румен Радев, колкото повече управлява– толкова по-лошо за народа.
Вчера Станислав Трифонов започна да говори за хаос в държавата. Нещо, за което аз отдавна предупреждавах.
ГЕРБ не иска да има нищо общо с никой от тези компрометирани личности и партии! Ние оставаме близо до хората, за да защитаваме техните интереси.

Така работи ГЕРБ – с грижа за хората. Докато служебното правителство бърза да краде и е изоставило пострадалите от бурята край Годеч, ние възстановихме покривите им. Затова и не се страхуваме от нови избори. Думите отлитат, но направеното остава.

На президентските избори Румен Радев ще понесе своята политическата отговорност за злото, което донесе на България! Служебното му правителство твърди, че оставя държавата в добро състояние, но тя беше в още по-добро състояние когато им я оставихме. Тези хора някой ден трябва да си заминат. “

You may also like...

Comments