Борисов сравни отговорността на Младен Маринов за побоите със смъртта на майор Терзиев

Борисов се е засегнал от думите на президента Радев, че ”корупционери” атакуват Кирил Петков. Той изнесе монолог пред журналисти, в който обясни, че ИТН са атакували Кирил Петков, а не ГЕРБ. Тошко Йорданов съсипа Радев, посочи Борисов. Той сравни отговорността на Младен Маринов за побоите над протестиращите с падането на Миг 29 край Шабла и смъртта на майор Терзиев, за което по думите на Борисов пред журналисти в Родопите отговорен е Радев, защото е върховен главнокомандващ.

Вижте целия монолог на бившия премиер Борисов:
 
“Българите започнаха да мрат повече от всички, защото не са ваксинирани. Защото Радев и Кацаров убиха ваксинационния план.
 
Ако сложа Киро Ананиев ще им оправи сметките. Може не в Харвард, а на Луната да си завършил и да кажеш дайте ми празен чек да го попълня.
 
Едва ли не да нарушиш конституцията е нормално. Корупционери искали да свалят въпросния Кирил, казал Радев.
 
Първите, които вдигнаха въпроса що за птица е, са ИТН. То е ясно, че ако не си български гражданин не може да си министър. Какво е направил за 2-3 месеца?”
 
Консултациите при Радев са безсмислени. Той се обърка като пате в калчища. Провал в МВР, селско стопанство, външна политика, икономиката, всичко. Кое добре се е направило?

Цялата статия четете във Фрогнюз

You may also like...

Comments