Дни преди фаталния инцидент Денис открива Бог! (Стотици се стекоха на погребението вчера СНИМКИ)

Дни преди фаталния инцидент Денис Теофиков е открил Бог.
Това признание направи водещият на опелото на погребението на изпълнителя. Мъжът, избран от семейството да води панихидата, не е православен свещеник.

Пред стотиците, които присъстваха на опелото на младия певец, водещият споделя, че не вярва този полет да е бил действие на Денис. Какво точно има предвид с тези думи не става ясно. Едно е сигурно – младото момче се бори с тежко депресивно състояние през последните седмици.
С бурни аплодисменти и нежна музика фолкът си взе последно сбогом с талантлививия изпълнител, който намери смъртта си на 24 октомври. Денис Теофиков падна от седмия етаж в “Цариградски комплекс”. Засега основната версия на разследващите е самоубийство. 


Погребението на певеца, който остана завинаги на 21 г., се състоя в новата част на Централните гробища в София. Опелото беше изнесено, а близък до семейството сподели най-важните моменти от последните дни на Денис.
Сред звездите, които пристигнаха в гробищния парк, бяха Жорж Башур, Есил Дюран, гримьорът Мис Бони. В очите на Емануела не спираха да напират сълзи, а Илиян Тупалката едва успя да сдържи емоциите си.
Камелия трудно приема загубата на своя млад колега. Изпълнителката на “Огнено момиче” не спира да бърше сълзите от очите си. Блондинката пристигна с половинката си Цветин. При тръгването си от гробищата Камелия продължава с риданията си. 
 
На поклонението дойде и Теди Александрова. Русата изпълнителка остави върху ковчега жълти рози.
Като свой брат определя Емрах Стораро починалия Денис. Той и брат му Фики също присъстваха на погребението на певеца.
“Моето братче! Обичам те!”, с тези думи Емрах изпрати Денис.
Приживе двамата бяха изключително близки. Освен общата им страст към музиката и сходната им възраст Емрах и Денис се радваха на огромно приятелство.
“Дени, горе отново ще си пеем заедно! Липсваш ни толкова много. Заедно ще бъдем в рая”, написа и певицата Дана в мрежата.
Според информация, която озвучителят Цецо Лудата глава сподели пред “България Днес”, певецът е приемал лекарства, изписани от психиатър. Освен това музикантът разкрива, че Денис е посещавал и ходжа, за да се избави от болестта.
“Денис си отиде без време, както много наши български творци!”, категоричен е изпращачът на момчето.
По непотвърдена информация разходите по погребението са поети от Емилия и Жорж Башур. Певицата има няколко изключително успешни дуета с Теофиков. 


Оказва се, че талантливият изпълнител има записана и заснета нова песен. Тя е пореден дует именно с Емилия. Това съобщи специално за “България Днес” диджей Цеци Лудата глава. След огромния успех на “Акула” и “Тръгвай си”, които двамата записват, само след дни е предстояла премиерата на най-новата им обща песен. Денис обаче така и не успява да види проекта. Продуцентите не са сигурни обаче каква ще бъде съдбата на песента и дали тя ще бъде пусната следващата седмица, какъвто е бил планът преди трагедията.

Hotarena.net

You may also like...

Comments