Естрадата на бунт срещу Мира Добрева заради Драго Чая

“Къде е Драго?”  Само с този кратък въпрос Тони Димитрова успя да разбуни духовете в интернет, видя HotArena.


Въпросът й се отнася за една деликатна тв тема – липсата на Драго Драганов от предаването “БНТ на 60”, което се излъчва всяка събота и неделя и представя Златния фонд на БНТ, в който са документирани незабравими моменти от последните 60 години на националната телевизия.Предаването бързо набра популярност благодарение на харизмата на Драго Драганов и интересните гости, с които говореше. Да, но последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева. Името на Драганов все пак се появи във финалните надписи и фигурираше в графата “редактори”. В тв средите се шушука, че смяната не е само временна, а Мира Добрева поема шоуто и рокадата е взета тихомълком.


Приятелите на Тони Димитрова, които гледат “БНТ на 60”, не са доволни от тази смяна. “Развалиха хубавото предаване”, “Голяма грешка направиха”, “Казват, че незаменими хора няма, но в случая с Драго Драганов и това предаване не е така – той е незаменим”, “Спирам да гледам предаването без Драго – той беше половината предаване!”.


Ажда Чаушева, дъщерята на големия Мустафа Чаушев, също се включва към бойкота на Тони Димитрова: “Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам намерение и да си пусна предаването. Абсурд!”


По-любопитното е, че на стената на Тони Димитрова са недоволни от избора на Мира Добрева за водеща: “Докато я видя тази Мира и… каналът сам се смени”, “Развалихте предаването с Мира!”. Силвия Кацарова и дует Ритон също изразиха недоволството си от смяната, пише Ретро.

HotArena.

You may also like...

Comments