Холивуд се мести у нас: Бътлър и Слай ще спасяват света, Камерън Диас и Мерил Стрийп стрелят с калашници в София

Джерард Бътлър и Силвестър Сталоун искат да се върнат у нас и да спасяват света или части от него. Това става ясно от техни съобщения в мрежата и според водещи холивудски медии, писа Телеграф.

И Бътлър и Сталоун още миналата година се заканиха да снимат у нас. После няколко пъти пренасочват плановете си за тази година, а досега само Меган Фокс е голямата холивудска звезда, решила да се появи покрай пандемията с ковид. Бътлър обяви, че ще прави много филми за кратко време, а сред тях един от първите ще бъде продължението на апокалиптичния „Гренландия – последното убежище“, който излезе миналата година и се превърна в един от най-касовите филми въобще в световния боксофис.
Филмът разказва за агент на ЦРУ (Бътлър), който работи в Близкия изток и Афганистан. В Бояна има идеални условия за снимки точно като в Афганистан и военни лагери от близкоизточни градове. Повечето холивудски продукции, които имат подобни сцени идват тук. Независимо дали става реч за сериал или игрални филми.

Непобедимите

Четвъртата част на „Непобедимите“ отново е на дневен ред седем години след като излезе третата. Този път Силвестър Сталоун обеща да върне Арнолд Шварценегер в продукцията и тайнствено добави, че двамата ще участват поне в още един филм заедно. Предполага се, че става въпрос за още една четвърта част, този път на „Невъзможно бягство“.  За „Непобедимите 4“ очакваме отново Джейсън Стейтъм и Ранди Котюр. Слай заяви също, че готвеният женски вариант на „Непобедимите“ може би най-накрая ще бъде направен. Знае се, че в него основна роля ще имат Камерън Диас и Мерил Стрийп, които няколко пъти обявиха, че няма търпение да стрелят с калашници и да влязат в битките на този екшън. Очаква се и той да бъде сниман у нас.

Само след няколко седмици в Бояна трябва да се завърти още един екшън, чието работно заглавие е

„19 април 1992“ 

Това е датата когато в Лос Анджелис започват големи бунтове срещу полицейското насилие подсилени от расови вълнения. Става въпрос за чернокожия Родни Кинг, който наскоро е излязъл във ваканция от затвора и кара пиян, но отказва да спре. Има преследване, накрая ченгетата го застигат и бият, а това е заснето от минувач с видеокамера. След оправдателна присъда за полицаите в Ел Ей и на други места в Америка започват масови бунтове обявени, че са срещу полицейското насилие. Тяхната ескалация е в нощта на 19 април 92-ра година, когато става действието на филма. За тази лента у нас очакват холивудските звезди Рей Лиота и Скот Истууд – син на Клинт Истууд.

Третата звезда която очакваме е Тайрис  Гибсън. Той е известен с ролята на Роман от поредицата „Бързи и яростни“. Знаем го и от „Трансформърс“, „Полетът на феникса“,  „Смъртна заплаха“, „Смъртоносна надпревара“ и др.

Филипа Хокинг – сестрата на популярния астрофизик Стивън Хокинг . Става реч разбира се за актрисата Шарлот Хоуп,  която играе ролята на Филипа в „Испанската принцеса“, където играе ролята на принцеса Катерина Арагонска. Филма, който Шарлот ще снима у нас е хорър за музикант, а проекто заглавието му е „Флейтистът“.

Hotarena.net

You may also like...

Comments