Мощна детокс напитка за изгаряне на мазнини преди лягане, за да отслабнете безопасно с 10 килограма

Тази  детокс напитка се състои от лимони, ябълков оцет, канела и мед, като всички, когато се комбинират и консумират, имат мощен ефект на изгаряне на мазнините върху тялото. 

Ябълковият оцет помага за понижаване нивата на кръвната захар, убива увреждащите бактерии в червата, подобрява храносмилането и разгражда мастните клетки.

Лимоните, от друга страна, помагат за детоксикация на тялото, укрепват имунната система, насърчават здравето на бъбреците и разграждат мастните клетки. 

Добавянето на 
мед към вашата напитка за отслабване ще ви помогне да подобрите здравето на червата и да увеличите енергийните си нива.

Канелата помага за понижаване на високите нива на кръвната захар, високите нива на холестерола и се използва като естествено средство за намаляване на симптомите на диабет тип 2. 

Пиенето на 3 чаши вода на ден, докато консумирате тази напитка, ще я направи по-ефективна.

Ябълков оцет – 2 ч.л.
Лимонов сок – 2 с.л.
Суров мед – 1 ч.л.
Смляна канела – 1 ч.л.
Вода – 1 чаша гореща вода

Подготовка:
Загрейте водата, но не позволявайте да заври и добавете всички съставки по-горе, разбъркайте добре и консумирайте тази напитка, преди да си легнете за 1 седмица. 

Препоръчваме ви да изплакнете устата си с вода, за да предотвратите ерозия на зъбите, причинена от ябълковия оцет.

Забележка: Ако сте алергични към някоя от съставките в тази рецепта или сте към някакви здравословни лекарства, моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете това лекарство, само за да сте в безопасност.

You may also like...

Comments