Наум Шопов води „Ергенът” (Питат кандидатките дали са лекувани от алкохолизъм и спали ли са с жени)

Наум Шопов ще води новото шоу на Би Ти Ви „Ергенът”, научи ексклузивно „Уикенд” от негови колеги. Звездата от сериала „Откраднат живот” е спечелил кастинга за апетитното място в праймтайма на телевизията, благодарение на популярността си сред тийнейджърите. Именно в такава публика се цели риалитито, в което неомъжени жени ще се борят за сърцето на съвършено непознат за тях мъж.

От Би Ти Ви са правили много сериозен кастинг, преди да изберат водещ на новия формат, твърдят хора от телевизионния бранш. Обсъждани са били имената на петима популярни родни актьори, а наследникът на Христо Шопов събрал най-много точки заради своята младост, чар, усмивка и мускули, които ще показва на малкия екран. Основни претенденти за лице на шоуто са били Ники Илиев, Орлин Павлов и Захари Бахаров, но е надделял Наум Шопов. Това, че до момента е бил лице на Нова телевизия, не било проблем. В случай, че не успеят за подберат достатъчно атрактивен „ерген”, когото да поставят в центъра на шоуто, се очаква зрителките да се тълпят пред телевизорите заради водещия.

Младият Наум успя да стане звезда само с няколко появявания в сериала „Откраднат живот” на Нова телевизия. Той твърди, че иска да бъде лекар, а не актьор като баща си и дядо си, чието име носи. Младият мъж дори успя да завърши медицина в Софийския университет, но досега не се е чуло да е практикувал тази професия. Вместо това бързо набра скорост в телевизията, като успя за завърти успешен бизнес и като инфлуенсър. Към момента е едно от най-добре платените рекламни лица в интернет, където го следват близо 200 хиляди човека. Макар че не е ерген, а има сериозна половинка – Теа Минкова, и малка дъщеричка, Шопов-младши минава за един от най-харесваните млади мъже в страната. Най-популярен е сред тийнейджърите. Ето защо се очаква с избора му телевизията да привлече именно най-младите.

Вече повече от седмица в Би Ти Ви текат кастингите за „момите”, които ще се борят за сърцето на „ергена”. Всички, които желаят да си опитат късмета в риалитито, трябва да попълнят дълга анкета с цели 168 въпроса. В нея има въпроси от типа на „Някога лекувана ли си от алкохолизъм или друга зависимост?”, „Някога лекувана ли си от депресия?”, „Смяташ ли, че си добра любовница?”, „Би ли спала с някой за пари? Ако „да”, за колко?”, „Как ще се почувстваш, ако партньорът ти каже, че иска отворена връзка?”. Кандидат-участничките трябва да опишат всичките си „сериозни физически и ментални заболявания”. Освен това те трябва да класират по десетобалната система колко са атрактивни, забавни, състрадателни, злопаметни, отмъстителни, интелигентни, честни и щедри. Трябва да посочат дали са моногамни, колко сексуални партньори да имали в живота си, като уточнят колко от тях са били мъже и колко – жени, ако са имали интимни отношения с жени. В следващите два месеца профилите им в социалните мрежи трябва да бъдат отворени, вероятно за да могат хората от шоуто да следят поведението на бъдещите участнички във виртуалното пространство. Сред всички кандидатки ще бъдат избрани 20, които ще се борят за „ергена”.

А кой ще бъде самият той, все още не е известно.Риалитито ще се снима на луксозно и екзотично място, твърдят от Би Ти Ви. Шоуто се очаква на екран най-рано през пролетта. Наум Шопов към момента е вторият млад мъж, изгрял като звезда в „Откраднат живот”, който бе привлечен от Би Ти Ви това лято. Първият е Филип Буков, изпълнил в сериала ролята на д-р Хаджихристев. Той ще участва в новата комедия на телевизията – „Татковци”.

Hotarena.net

You may also like...

Comments