Соня Васи на рождения ден на щерка си: Искам дъщеря ми да е новата Шарапова! СНИМКИ

18 г. навърши хубавицата Бриана, празнува без алкохол, защото е непълнолетна в Америка

“Искам да превърна дъщеря си в новата Мария Шарапова! Освен че тренира здраво, Бриана има и талант.” Това каза първата българка, снимана в “Плейбой” Соня Васи по случай рождения ден на наследничката си. За да може щерка й да успее на корта, Васи инвестира сериозни средства. Момичето тренира от малко и участва с успех в различни турнири.

 Девойката завършва гимназията “Кембъл Хол” в Лос Анджелис. Там учат деца на много певци и артисти като Анди Гарсия.

Рожденичката грее на празника си / Снимки: Личен архив

Рожденичката грее на празника си

“Това училище има най-добрия тенис отбор в Южна Калифорния. Станаха шампиони в две поредни години. Бриана е в този отбор. Въпреки всички здравословни проблеми, през които мина, тя играеше и стана шампион. Просто е невероятна”, радва се Васи.

Тържествената церемония е на стадион

Тържествената церемония е на стадион

В края на миналата седмица Бриана, която е плод на нашенката с бейзболиста Брейди Андерсън, отпразнува 18-годишния си рожден ден.

Красавицата стана пълнолетна, но само по българските закони, защото границата за влизането в живота на възрастните е 21 години в САЩ. Затова и девойката отбелязва празника без алкохол и други изкушения, а известната й майка грее от гордост, че детето й вече е млада дама.

Бриана е щастлива след края на гимназията

Бриана е щастлива след края на гимназията

“Честит рожден ден на най-добрата дъщеря в света! Обичам те, не мога да повярвам, че си на 18 години”, заяви емоционално Соня.

Майка и дъщеря отдавна живеят в САЩ, където са трайно устроени. През юни тази година Бриана завършва и средното си образование, което е друг щастлив повод за семейството. След края на училището момичето и нейните съученици получават дипломите си на стадион, за да може да се спазва дистанция между младежите, а близките им да присъстват на трибуните.

 Соня Васи е с жълта рокля на завършването

Соня Васи е с жълта рокля на завършването

Соня Васи става известна през 80-те години като момичето на братя Аргирови. Тя излиза на сцена заедно с легендарния дует още като 15-годишна и заживява заедно с тях. По-късно емигрира в чужбина. Живяла е в Норвегия, Сингапур и Англия, но от близо 30 години е установена в САЩ. Там става известна като първата българка, която се снима за “Плейбой”. Основава и 2 рок групи – Naked и Creed, в които е вокалистка. За кратко има бизнес с ръчно плетени шалове. Hotarena.net

You may also like...

Comments