Тошко Йорданов: Предвид , че Трифонов е рептил, лигата на извънземните има много по-голямо влияние при нас

“Аз съм глупав на фона на мисълта на Христо Иванов , че не участва в исценировки. В ДБ всеки има различно мнение. Не бих казал, че са ни изгорени всички мостове с тях, това ще се види при гласуване, но ние имаме съвпадение по доста точки. Но аз не знам какво се случва, може би съм глупав на техния фон. Добре, че се появяват анализатори, та да разясняват кой какво е имал предвид.”,  Това каза в ефира на бТВ Тошко Йорданов от ИТН.

“От добро възпитание говорихме с ДПС. На Христо Иванов взе да му се привижда ДПС навсякъде, а ние с тях се разминаваме по всички теми. Не е нормално да се тиражират слухове. Предвид , че Трифонов е рептил, лигата на извънземните има много по-голямо влияние при нас. Слави не се бърка в работата на групите. Той е лидер на тази партия и има политически решения, в които участва.”, каза той.

“Не бих казал, че ние ще управляваме, защото нямаме 121 депутати. Ние не сме като ГЕРБ да си купуваме депутати . Не сме премиерска република. Пламен Николов ще се отчита на парламента и на никой друг. Слави Трифонов си дава интервюта, пред когото си иска . “Ако отидем на нови избори, отговорността ще е на тези, които не са го подкрепили. Ние сме коментирали и съгласували всичко с тях, така че ако няма подкрепа те са виновни.”, завърши сценаристът.

You may also like...

Comments