Цеци Красимирова снима филм за „Нетфликс“! Лентата разказва за най-успешните президенти

Най-успешната ни моделка Цеци Красимирова и съпругът й милионер Майкъл Струмейтис очакваха с нетърпение изборите за президент у нас, тъй като в плановете им влиза да направят документален филм за успешните президенти. В момента семейството подготвя лента за руския президент Владимир Путин, както и за американския Джо Байдьн, като идеята на Цеци и мъжа е да включат и други световни лидери с отделни продукции в поредицата. Заради пандемията обаче филмите един по един ще излязат догодина.
 
Междувременно Цеци придоби собственост върху новия завод на съпруга си Майкьл, който той откри в Барселона. Фабриката е част от могъщата империя, която се занимава с производството на органични земеделски торове и марихуана за медицински цели.
 
„Много съм щастлива, че в екипа ни има и българи, с които се познавам от години, затова им предложих добре платена работа в компанията. Също така до дни ще стъпим и на пазара в Македония, където вече се прие закон за легализация на медицинската марихуана“, казва Цеци във видеото, което пусна в инстаграма си. Въпреки че имат достатъчно пари с дъщеря си Джудит да живеят охолно и без да работят, Красимирова вкара в бизнеса и момичето. От няколко дни красавицата, наследила външността на майка си, вече работи в администрацията като мениджър на компанията и в търговския отдел.
 
„Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу“, казва моделката ни, пише „България Днес“.
 
Междувременно Цеци покани и най-добрите си приятелки манекенки да снимат за компанията календар,чиито фотоси бяха направени на Азорските острови. „Лично президентът на Азорите ни разреши локациите и се получиха много хубави постери“, призна Красимирова.

Hotarena.net

You may also like...

Comments